Sınav gününde modifiye rezaletinde sorumlu aranıyor
22 Nisan 2024 13:08

Sınav gününde modifiye rezaletinde sorumlu aranıyor

Şehir ve Bölge Plancısı Zinnur Büyükgöz’ün ikinci dönemine girdiği Gebze Belediyesi’nin akla zarar bir zamanlama ve lokasyonda düzenlediği modifiye araç festivali, festival alanının yanındaki lisede sınavına girenleri mağdur etti. Yurttaş, şikayet edecek muhatap bile bulamadı

Aktan Uslu Tüm haberleri

Yorum haber!

Gebze Belediyesi’nde Basın Yayın Müdürlüğü’nün yerel basına “Kocaeli’de buluştular” başlığıyla geçip ballandıra ballandıra anlattığı, “Modifiyeli Araçlar Festivali” rezalete sahne oldu.

Şehir ve Bölge Plancısı Zinnur Büyükgöz’e atfen, “İyi ki plancı belediye başkanımız var!” dedirten festival; ilk, ortaokul ve lise öğrencilerinin 2024 yılı burs haklarına dair Milli Eğitim Bakanlığı taraf    ından düzenlenen bursluluk sınavıyla aynı gün, aynı saate denk geldi.

AKP’nin genelde; 31 Mart’taki ülke geneli erimeye rağmen yerelde de iktidar olduğu ilçemizde kamu kurumları arasındaki iletişimsizlik, motor gürültüsü arasında ve sınavla burs hakkı arayan neslin adeta kaderiyle oynadı. Dar ve orta gelir grubu ailelerin başarılı çocuklarının kabul edildiği sınav esnasındaki gürültü, velileri çileden çıkarttı.

Gebze kamuoyu şimdi bu düşüncesizliğin ve rezaletin sorumlusunun;

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan başta olmak üzere varsa sorumluluk üstlenecek, sorumlusunu arıyor.

Mevlana Mahallesi’ndeki sabit pazarda düzenlenen etkinliğin gürültüsü pazara yaya bir iki dakika mesafedeki Gebze (Fen ve Sosyal Bilimler Proje) Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde sınav yapılan dersliklerin içine kadar girdi.

Vatandaş sosyal medya çekimlerinde duruma tepkisini, “Bu yetkililer bilmeleri halinde neden böyle bir festivale izin verdi. Neden öğrenciler sınava rahat giremedi. Nasıl yetkilisiniz belediye başkanı?” diye sordu.

Güncelleme: 22 Nisan 2024 13:10
YORUMLAR
  • Toplam 1 yorum
Mücayit yıldız 14:09 - 22 Nisan 2024

Bursluluk sınavına giren fakir aile çocukları olduğu için mi zengin ailelerin düzenlediği modiviye otomobil festivaline sensin kaldınız sayın belediye Başkan zinnur büyükgöz milli eğitim müdürü Şener doğan

0 Beğenmedim
BENZER HABERLER
X