Geleceği gençlerle şekillendireceğim
17 Ocak 2024 07:17

GEBZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA 35’LİK ADAY Geleceği gençlerle şekillendireceğim

Memleket Partisi Gebze'nin 35 yaşındaki başkanı Musa Ertürk, Gebze Belediye Başkanlığı’na adaylığını açıkladı. ADD Gebze’de 10 yıl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Ertürk, “Gebze’nin geleceğini gençlerle şekillendireceğim” dedi

Aktan Uslu Tüm haberleri

Muharrem İnce’nin genel başkanlığındaki Memleket Partisi, Gebze’de yerel seçimlere kendi adayıyla giriyor. Geçen yıl ilçe başkanlığına atanan ve bu yıl 35 yaşına giren Musa Ertürk, Gebze Belediye Başkanlığı’na aday olacak. Ertürk, diğer partilerin de olası aday adayları göz önünde tutulduğunda, Gebze için yarışan en genç aday olacak. 17 yaşında üyesi olduğu ADD Gebze’de 18 yaşında yöneticilik, ardından 10 yıl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Ertürk, “Gebze’nin geleceğini gençlerle şekillendireceğim” dedi.

 

Sokaklarında büyüdüğü ve canından çok sevdiği için Gebze’de bu sefer Gebze Belediye Başkanlığı için yola gururla koyulduğunu kaydeden Musa Ertürk, “Gebze’nin evladı olarak yola çıkıyorum. Gebze'nin kucaklayıcı atmosferi, şahsımda genç ve dinamik bir liderle buluşuyor” diye konuştu.

 

DENEYİM VE ENERJİSİNE GÜVENİYOR

 

Dünden bugüne gerek sivil toplum gerekse aktif siyasetteki deneyim ve enerjisine güvendiğini belirten Ertürk, “Gebze'nin geleceğini gençlerin perspektifiyle şekillendireceğim. Atatürk ilke ve değerlerine sıkı sıkıya bağlı, kendimi evladı olarak gördüğüm Gebze'nin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak amacıyla çalışacağım” dedi.

 

Sadece kentsel dönüşümle değil, aynı zamanda gençlere yönelik projelerle de şehirde bir değişim yaratmayı planladığını kaydeden Ertürk, “Şahsımda genç bir liderin enerjisi ve vizyonuyla Gebze, daha yaşanabilir ve çağdaş bir kimlik kazanacak. Şehriyle bütünleşmiş, halkın sorunlarını benimseyen bir lider olarak yola çıkıyorum” diye konuştu.

 

 

KİMDİR

 

19 Mayıs 1989’da Üsküdar’da dünyaya geldi. Aslen Afyon ve Giresun kökenli.

 

Gebze, Cumhuriyet Lisesi mezunu.

 

17 yaşında Atatürkçü Düşünce Derneği – ADD Gebze Şube üyesi oldu. Bir yıl sonra yönetime girerken ADD’nin “En genç yöneticisi” unvanı edindi. 10 yıl ADD Gebze Şubesi Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı.

 

2023 yılında Memleket Partisi Gebze İlçe Başkanlığı görevine atandı.

 

Mobilya sektöründe faaliyet gösteren firması var.

 

Evli ve üç çocuk babası.

Güncelleme: 17 Ocak 2024 07:19
BENZER HABERLER
X